Get Adobe Flash player

HET KADEHUIS

 biedt een gastvrij honk voor deze verenigingen
ALLIANCE FRANÇAISE

De Alliance Française is een onafhankelijke culturele instelling die in 1883 in Parijs werd opgericht. Haar doel is het verspreiden van de kennis van de Franse taal en cultuur.

In Nederland bestaat Alliance Française sinds 1888. Met 35 afdelingen en vestigingen is Nederland voor de Alliance Française een belangrijk land in Europa.

De afdeling Roosendaal van de Alliance Française werd opgericht in 1937 en telt momenteel ruim 200 leden en cursisten. In 2007 werd het 70-jarig bestaan gevierd.

>>> naar Alliance Française Roosendaal
SKYLINE bigband

De Skyline band is ca. 9 jaar geleden opgericht als een klarinetten/saxofonen band. De band bestaat momenteel uit 15 enthousiaste muzikanten, die onder leiding van de bekende Dim van Oosterhout en die als doel hebben muzikaal te groeien, regelmatig op te treden en het onderling gezellig te hebben. Tot nu toe is dat nog altijd erg goed gelukt. Ze zijn zelfs zo gegroeid dat ze klaar zijn om een nieuwe impuls te geven aan de band: men wil heel graag de vleugels verder uitslaan en als een bigband verder gaan.

Repetitie om de week op maandagavond in het Kadehuis van 20.00 tot 22.00 uur.

Invitéater

Invitéater is het musicalplatform van Stichting Stimulering Podiumkunsten. Het doel is jaarlijks een eigen musicalproductie op de planken te zetten, waarbij een zo breed mogelijke groep mensen de kans krijgt om hierbij podiumervaring op te doen. Dit alles onder begeleiding van een artistiek team. De naam Invitéater is een samentrekking van de woorden invité en theater en dus vrij vertaald "theater voor genodigden". Deze naam is zo gekozen, omdat Kandidaten (opgenomen in de KandiDatabase) op uitnodiging deelnemen aan de theaterproductie.

>>>  naar Invitéater

Het Kadehuis

Kade 24
4703 GG Roosendaal

T 0165 - 854845
M 06 - 51901726 (Gert Jan)
M 06 - 23300944 (Lian)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

- op verenigingsavonden
- bij activiteiten (zie agenda)
- verder op afspraak

Locatie

- Bekijk plattegrond hier

Rondleiding
Kijk eens rond in Het Kadehuis

- Dat kan hier

Gastenboek
Reageren in ons Gastenboek?

- Dat kan hier

Offerte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.
U kunt hiervoor ook het offerteformulier gebruiken.

Volg ons op